ADANA / SEYHAN - Hadırlı Ortaokulu

Mrt

'ŞEHRİMİZİ TANIYORUM PROJESİ' Kapsamında okulumuz öğrencileriyle güzel ADANAMIZI daha da iyi tanımak için çıktığımız bu yolda faaliyetlerimize müze gezisi ile devam ediyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Türkçe Öğretmeni İbrahim Kıroğlu'nun Satranç Kulübü etkinlikleri çerçevesinde düzenlemiş olduğu turnuvanın final maçı bugün yapıldı. Kıyasıya bir mücadele sonunda turnuva birincisi 6-B sınıfından A. A adlı öğrencimiz oldu. Öğrencimizi tebrik ediyor ve emekleri için de öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Genel Veli Toplantımızı 5 ve 6.sınıf öğrencilerimizin velileri ile gerçekleştirdik. Toplantıda öğrencilerin genel durumları, devam-devamsızlık durumları ve dikkat edilmesi gereken hususlar üzerinde duruldu. Bizi yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi'nin  109' uncu yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale'yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımızı minnetle, saygıyla andık. Programın gerçekleşmesinde emeği geçen Ayşe Niğmet UZUN, İbrahim KIROĞLU ve Derya AKSOY öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

"SIFIR ATIK " FARKINDALIK ADINA GERİ DÖNÜŞÜM MALZEMLERİ İLE  OKULUMUZ GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİ AYLİN AYSU ĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE  ATKI ÇALIŞMASI YAPMAKTADIR.ÜRETİLEN ATKILAR İHTİYACI OLAN BİR KÖY OKULUNA GÖNDERİLECEKTİR.AYLİN ÖĞRETMENİMİZE FARKINDALIK OLUŞTURAN EĞİTİM İLE İLGİLİ TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programını Türkçe Öğretmenimiz Cihan Devrim ve öğrencilerinin sunumlarıyla gerçekleştirdik. Program sonunda "İstiklal Marşı'nı En Güzel Ben Okuyorum" yarışmasında okulumuzu temsil eden 8.sınıf öğrencimiz E.Ö.'ye hediyesini okul müdürümüz Semiha Yıldırım takdim etti. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Programımız Okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Canan DÖNDERİCİ tarafından görevli öğrencilerimizn sunumlarıyla  gerçekleştirildi.Öğrencilerimizin öğretmenlerimize  çiçek takdiminden sonra   pasta kesimi yapıldı.Oldukça beğeni alan programda emeğii geçen öğretmenlerimize ,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Satranç Kulübü, Türkçe Öğretmenimiz İbrahim KIROĞLU yönetiminde çalışmalarına devam ediyor. Öğrenciler kendi aralarında düzenledikleri turnuvada tatlı bir rekabet içerisinde keyifli vakit geçiriyor. Öğretmenimize çalışmaları için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Gözde İŞPINAR, 2024 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı ile ilgili toplantı düzenledi. Toplantıda okulumuz velilerine sınav ile ilgili bilgi vererek dikkat edilmesi gereken hususları açıkladı. Kendisine emekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı" kapsamında okulumuzda meyve günü düzenlendi. Etkinlik kapsamında öğrencilerimize çeşitli meyveler ikram edildi ve meyvelerde bulunan vitaminlerin sağlığımız açısından ne kadar önemli olduğuna dikkat çekildi. Etkinlikte emeği geçen başta 7/B Sınfı velimiz ve Okul Aile Birliği Üyemiz Derya KADAM'a ,7/B sınıfı velilerimize,Okul Aile Birliği Üyelerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Seyhan Sosyal Hizmet Merkezi'nden Psikolog Pınar KAZAK okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize ve velilerimize bilinçli internet kullanımı ve teknoloji bağımlılığı konularında eğitim verdi. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

"Şehrimi Tanıyorum Projesi "kapsamında yöresel lezzetlerimizin tanıtımına devam ediyoruz. Yöresel lezzetlerden olan Topalak Çorbası diğer bir adıyla Hamis Çorbasını okulumuzda yaparak öğrencilerimize ikram ettik. Emeğine geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı kapsamında okulumuzda "Çorba Günü" düzenlenmiştir. Etkinlik kapsamında velilerimiz ve öğretmenlerimizin katkılarıyla mercimek çorbası yapılmış ve öğrencilerimize ikram edilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi'nin Mart Ayı Eylem Planında yer alan "Mesnevi'den Hikayeler" konusu ile ilgili okul panomuz düzenlenmiştir.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.