ADANA / SEYHAN - Hadırlı Ortaokulu

Başvurular: 18-29 Mart

Sınav: 2 Haziran

Sınav sonuçlarının ilanı: 28 Haziran

Kılavuza aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

Mrt

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.dönem 1.ortak sınav takvimi belirlenmiştir. Sınav tarihleri için aşağıdaki linkten tabloyu indirebilirsiniz.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca ülke genelinde, 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönem 1. yazılı sınavları 6. sınıf Türkçe dersi için 26 Mart 2024 Salı günü; 6. sınıf matematik dersi için 27 Mart 2024 Çarşamba günü yapılacak.

Bu doğrultuda, sınavların kapsam geçerliğinin artırılması ve öğrencilerin sınavlara daha bilinçli hazırlanması için hangi konu/kazanımdan kaç soru sorulacağını gösteren konu soru dağılım tabloları hazırlanarak yayımlandı.

Ülke geneli yapılacak ortak yazılı sınavlar; 6. sınıf Türkçe dersi 14 çoktan seçmeli ve 2 açık uçlu veya açık uçlu ve kısa cevaplı olmak üzere toplam 16 sorudan; 6. sınıf matematik dersi 10 açık uçlu veya açık uçlu ve kısa cevaplı sorudan oluşmaktadır.

Mrt

Adana İl Geneli Ortak Sınav Kılavuzuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Mrt

Adana il genelinde yapılacak olan 7.sınıf fen bilimleri ortak sınavına ait konu-soru dağılım tablosunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100.YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ FUTBOL MAÇINDA BULUŞTU.CENTİLMENLİK ÖRNEKLERİNİN SERGİLENDİĞİ MAÇ BERABERLİKLE BİTTİ.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100.YIL KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZİN KAPTANLIĞINDA KAYBEDENİN OLMADIĞI VOLEYBOL MAÇI YAPTI.

Ağu

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI OKULUMUZ ÖĞRETMENLER ODASINDA 05.09.2022 TARİHİNDE  TOPLANTI EKİNDEKİ GÜNDEM MADDELERİNİ GÖRÜŞMEK ÜZERE YAPILACAKTIR.

Ağu

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bakanlığımız ,Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü  Rehberlik Hizmetleri  Çalışma Takvimi Yayınlandı.

HADIRLI ORTAOKULU ÖĞRETMENLERİNE TEBLİĞ

İlgi: a) MEB Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nin 109. maddesi.

b) Adana İl Milli Eğt. Müdürlüğünün 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi.

Okulumuzun sene başı öğretmenler kurulu toplantısı, müdürlüğümüzce okulumuzun konferans salonunda; 02 Eylül 2019 Pazartesi günü, 11:00 ile 13.30 saatleri arasında yapılacaktır. Gündem maddeleri ektedir. Tüm personelin gündeme göre hazırlıklı ve mazeretsiz olarak toplantıya katılması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

EKLER: Toplantı gündem maddeleri                                                                                                                                                                          Semiha YILDIRIM