ADANA / SEYHAN - Hadırlı Ortaokulu

Ock

Ara

Milli Eğitim Bakanlığının yürütmekte olduğu Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda  "Sözlük Tasarım" ve "En İyi Cümle/Afiş" yarışmaları düzenlendi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda En iyi Cümle kategorisinde Yunus Emre Sözlüğünden seçilen kelimelerle cümle oluşturan 8-B sınıfından A.Z. öğrencimiz, Sözlük Tasarım kategorisinde ise 6-A sınıfından S.Ö. birinci seçilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, danışmanlıklarından dolayı Türkçe Öğretmenlerimiz İbrahim Kıroğlu ve Cihan Devrim'e teşekkür ederiz.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığının yürütmekte olduğu Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda pano çalışmaları devam etmektedir. Aralık ayı konumuz olan "Yunus Emre" panoda yerini aldı. Emeği geçen Türkçe Öğretmenlerimize  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HADIRLI ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI 24.10.2023 TARİHİNDE YAPILDI.GENEL KURUL TOPLANTISINDA SEÇİLEN ÜYELER YÖNETİM KURLUNU SEÇİP OKULUMUZ İÇİN YAPILACAK SOSYAL ETKİNLİKLER,FAALİYELER İLE İLGİLİ PLANLAMA YAPTI.

Ekm

OKULUMUZ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VELİ TOPLANTISI 17.10.2023 TARİHİNDE OKUL BAHÇEMİZDE YAPILDI.VELİ KATILIMININ FAZLA OLDUĞU TOPLANTIDA OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU SEÇİMİ VE  VELİ ÖĞRETMEN GÖRÜŞMLERİ YAPILDI.

Ock

Adana'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101.yılı Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.5 Ocak Adana'nın Kurtuluş programında,Okulumuz Türkçe Öğretmeni Ö.....D.... 'nun derecey giren şiiri  öğrencilerimiz tarafından okundu.Programı hazırlayan Fen Bilgisi Öğretmenimiz C....D... ye ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.